Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marineret torskelever

Marineret torskelever, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.torskelever
1 rødløg, finthakket
30 g.kapers
 citronsaft
 persille
 chili
 salt
 peber
 


Opskrift:

Steg torskeleveren gylden på begge sider. Den skal ikke være gennemstegt. Krydr med salt og peber og mariner med finthakket rødløg, lidt chili, kapers, persille og citronsaft. Sæt den køligt hvis den laves mange timer før måltidet begynder.

Server den under alle omstændigheder ved stuetemperatur.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 11893 gange,
og udskrevet 263 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

[email protected]  -  2009-12-30 15:57:23
Har for første gang prøvet at stege torskelever - plejer at koge med citronsaft - men denne her er meget meget lækker - kan kun anbefale - stegte leveren og lagde den i en skål - marinerede med næsten alt hvad der står i opskriften - hakkede et lille almindeligt løg og undlod chilly ! brute tørret persille - og masser af citronsaft ! det kan anbefales - det er meget mere spisevenligt på denne måde - men rødløg kan sikkert være skønt også - men kan ikke forestille mig den store forskel ! tak for opskriften ! men husk kapers ! skønt !