Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Champignon frikadeller

Champignon frikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.finthk. champignon
3 skivertørt grovbrød eller
 dl.havregryn
2 æg
1 lillehk. løg
1 bdt.hk. persille
½ tsk.merian
½-1 tsk.salt
 peber
2 spsk.olie til stegning
 


Opskrift:

Svits champignonerne på en tør pande. Bland alt til en fars. Form til frikadeller som steges på pande. Fryse-egnede.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (12 stemmer)

Opskriften er vist 29365 gange,
og udskrevet 669 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2009-09-28 19:14:20
Karry er et lækkert pift til disse gode "frikadeller", evt. i stedet for merian (:


Per  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan også vælge at hælde væden fra champignonerne eller at svitse dem længere så væpden damper af.


  -  0000-00-00 00:00:00
Hvis champignonerne danner meget væde på panden, er farsen alt for våd. Op til 2 dl harvegryn er nødvendig. Det er ikke en god ide at bruge mel i stedet for, så bliver smagen for fad og konsistensen for jævn. De er også bedre med flere krydderier i.