Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Panerede skrubbefileter

Panerede skrubbefileter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Skrubbe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Panerede skrubbefileter, billede 4 Panerede skrubbefileter, billede 1 Panerede skrubbefileter, billede 2 Panerede skrubbefileter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Varm kartoffelsalat:
25 g.smør
100 g.løg i tynde halve skiver
4 dl.vand eller fløde 13%
2 knsp.revet citronskal
800 g.skrællede kartofler i 1 cm. tykke skiver i halve eller kvarte
2 spsk.citronsaft.
 
 Tomat salat:
5 faste, røde tomater i grove tern
4 forårsløg i tern
 Et par dråber Tabasco
2 spsk.citronsaft
 Salt
 peber.
 
600 g.skrubbefileter
 æg
 rasp
 salt
 peber
 smør eller olie til stegning.
 


Opskrift:

Smelt smørret i en gryde og vend løget heri. Tilsæt vand eller fløde og revet citronskal og damp løg og kartofler møre under låg. Tilsæt evt. mere væde, hvis der fordamper for meget. Smag til med salt, peber og citronsaft.


Til en mere cremet kartoffelsalat bruges fløde 13% i stedet for vand. Fløden skiller måske i starten, men kan nemt røres jævn igen.


Kom tomaterne i en skål. Tilsæt forårsløg. Stænk med Tabacco og citronsaft. Smag til med salt og peber


Panér fileterne og steg dem ved jævn varme i en blanding af smør og olivenolie eller vindruekerneolie. Lad dem dryppe af på dobbelt køkkenrulle og tryk også overfladen med køkkenrulle, så noget af fedtstoffet opsuges.


Serveres med varm kartoffelsalat og tomatsalat.

Tips:

Skrubbe kan erstattes med rødspætte.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (143 stemmer)

Opskriften er vist 23678 gange,
og udskrevet 308 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu