| |
|
Panerede skrubbefileter
Panerede skrubbefileter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
600 | g. | skrubbefileter 600 g. skrubbefileter | | | | | | hvedemel hvedemel | 2 | | æg 2 æg | | | rasp rasp | | | salt salt | | | peber peber | | | | | | Til stegning: Til stegning: | 100 | g. | smør100 g. smør | | | |
| |
Fileten vendes først i mel, så i sammenpisket æg og derefter i rasp.
Steges ved jævn varme i smør.
Lad dem dryppe af på dobbelt køkkenrulle og tryk også overfladen med køkkenrulle, så noget af fedtstoffet opsuges.
Kan serveres med kogte kartofler, brunet smør og eller remulade og en citron ved siden.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6
(143 stemmer)
Opskriften er vist 25361 gange, og udskrevet 335 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|