Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Panerede skrubbefileter

Panerede skrubbefileter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Skrubbe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Panerede skrubbefileter, billede 4 Panerede skrubbefileter, billede 1 Panerede skrubbefileter, billede 2 Panerede skrubbefileter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.skrubbefileter
 
 hvedemel
2 æg
 rasp
 salt
 peber
 
 Til stegning:
100 g.smør
 
Opskrift:
Fileten vendes først i mel, så i sammenpisket æg og derefter i rasp.

Steges ved jævn varme i smør.

Lad dem dryppe af på dobbelt køkkenrulle og tryk også overfladen med køkkenrulle, så noget af fedtstoffet opsuges.

Kan serveres med kogte kartofler, brunet smør og eller remulade og en citron ved siden.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (143 stemmer)

Opskriften er vist 25361 gange,
og udskrevet 335 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu