De rensede fisk trækker med et drys salt i 10 minutter.
De aftørres med køkkenpapir, inden fisken vendes i mel, der er krydret med salt og peber. Fisken steges på begge sider, til fiskekødet kan løses fra benet.
Læg fisken på et varmt fad og kom friskhakket basilikum på panden sammen med en god klat smør. Lad det bruse op, kom lidt over skrubberne og server resten til.
Hertil serveres desuden kogte kartofler og citronbåde og evt. gulerodssalat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(14 stemmer)
Opskriften er vist 36531 gange, og udskrevet 732 gange.
Kommentarer
olemorfar - 2011-11-20 19:23:43 det er en enkel ret,så lækker at man drømmer, brugte lidt mere citron i smørsovsen en der stod, men en skøn ting,
Per - 2009-09-26 10:44:58 Den med solbærsyltettøjet må da være en joke?
Mogens Jensen - 2008-02-22 16:48:46 Server aspargeskartofler, hollandaisesouse og solbærsyltetøj til
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider