Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rispilaff

Rispilaff, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Ris Tilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :





Ingredienser:
2 finthakkede skalotteløg
2 dl.løse ris
½ tsk.gurkemeje
 evt. 10 g smør/magarine
15 g.smør/margarine
3 dl.bouillon
 evt. salt
 


Opskrift:

Hak løgene meget fint. Smelt fedtstoffet i en tykbundet gryde. Hæld løgene, og gurkemeje i gryden. Damp dem klare uden at brune. Hæld risene i gryden og rør rundt ½ min. Hæld bouillon i gryden og rør, til risene er i kog. Læg tætsluttende låg på gryden, og sæt kedel med vand på låget. Dæmp varmen. Kog risene 12 min. Tag risene af varmen. Lad dem stå 12 min. Fjern låget. Rør rundt med gaffel. Rør evt. fedtstof i risene. Smag evt. til med salt.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 17820 gange,
og udskrevet 416 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Conny  -  2010-03-05 23:49:10
mere smag - med svitset forårsløg, evt. en halv porre, lidt chilli, 3-4 hvidløg, og andre krydderier man kan li. så smager det af mere.


Lotte  -  0000-00-00 00:00:00
Det smager fantastisk godt og vil man have lidt mere smag, kan man sagtens bruge alm. zittauer løg.