Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvidløgssovs

Hvidløgssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Krydderurtesaucer

Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
12 fedhvidløg (ca. 50 g)
100 g.hvide champignoner
2 1/2 dl.mælk
1 terning okse- eller hønsebouillon
 evt. ekstra champignoner i tynde skiver som fyld
 


Opskrift:

Pil hvidløgsfeddene, skær dem igennem, og læg dem i en gryde med ca. 1/2 liter vand. Lad vandet koge op, og hæld det fra.

Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Kom mælk, champignoner, hvidløg og bouillonterning i en rustfri eller emaljeret gryde (af hensyn til farven), og lad det snurre ved svag varme i ca. 20 minutter under låg.

Blend sovsen, og varm den igennem inden servering. Tilsæt evt. tynde skiver af 3-4 champignoner, når sovsen varmes igennem.

Anvendelse:
Hakkebøf, oksebøf, stegt kylling eller kalkun.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 21854 gange,
og udskrevet 382 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Madmor  -  0000-00-00 00:00:00
God cremet/fed sovs hvis flæskesuppen ikke har fået tilstrækkelig med fedt!