Hvidløgssovs

Hvidløgssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Krydderurtesaucer

Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
12 fedhvidløg (ca. 50 g)
100 g.hvide champignoner
2.5 dl.mælk
1 terning okse- eller hønsebouillon
 evt. ekstra champignoner i tynde skiver som fyld
 
Opskrift:
Pil hvidløgsfeddene, skær dem igennem, og læg dem i en gryde med ca. 1/2 liter vand. Lad vandet koge op, og hæld det fra.

Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Kom mælk, champignoner, hvidløg og bouillonterning i en rustfri eller emaljeret gryde (af hensyn til farven), og lad det snurre ved svag varme i ca. 20 minutter under låg.

Blend sovsen, og varm den igennem inden servering. Tilsæt evt. tynde skiver af 3-4 champignoner, når sovsen varmes igennem.

Anvendelse:
Hakkebøf, oksebøf, stegt kylling eller kalkun.





karakterer:
Opskriften er vist 28133 gange,
og udskrevet 468 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
God cremet/fed sovs hvis flæskesuppen ikke har fået tilstrækkelig med fedt!