Kartoflerne koges og skæres i skiver. Hvidløgene hakkes og blandes med tahini, og lidt efter lidt tilsættes et par spsk. Vand og citronsaften. Smag til med salt og peber, hæld ud over kartoflerne og bland. Drys med persille.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(5 stemmer)
Opskriften er vist 9773 gange, og udskrevet 164 gange.
Kommentarer
Ida D. - 2016-03-24 16:13:31 Meget lækkert, men en kraftig smag for dem der ikke er så glade for tahin/ikke kender det. :)
Tak for opskrift !
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider