valnødder og hasselnødder (hakket) 300 g. valnødder og hasselnødder (hakket)
1
appelsin (skrællet og skåret i skiver) 1 appelsin (skrællet og skåret i skiver)
1/2
l.
piskefløde 1/2 l. piskefløde
6–700
g.
jordbær 6–700 g. jordbær
mandler mandler
citronmelisse citronmelisse
Opskrift:
Æg og sukker piskes til en luftig masse. Derefter tilsættes mel, bagepulver og til sidst vendes nødderne forsigtigt i. Bages midt i ovnen i en springform ved 180 grader i ca. 15 minutter.
Appelsinskiverne, hvor det hvide kød og kerner er fjernet, lægges på nøddebunden. 1/2 liter fløde piskes til skum, og lægges med en ske på bunden. Jordbærrene halveres og lægges oven i flødeskummes og derefter pyntes der med mandler og citronmelisse.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(3 stemmer)
Opskriften er vist 26050 gange, og udskrevet 764 gange.
Kommentarer
- 2011-12-22 16:46:30 Den der med 15min ved 180gr holder sq ikke?? jeg gav den 30min før den var gennembagt og perfekt. Også i en springform..
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider