blandede friske krydderurter efter eget valg (f.eks. dild, persille, purløg, esdragon og kørvel) 1 bdt. blandede friske krydderurter efter eget valg (f.eks. dild, persille, purløg, esdragon og kørvel)
salt salt
peber peber
Opskrift:
Drys lidt salt og peber på stenbiderfileterne, og steg dem i smør på en pande i ca. 10 minutter på hver side.
Lav ansjosmarinaden ved at hakke ansjoserne fint, og pres saften af citronen. Rør marinaden sammen af ansjoser, citronsaft, kapers og olivenolie, og tilsæt hvid peber.
Skær flutes igennem på langs. Smør ansjosblandingen på flutesskiverne. Rist dem i ovnen ved 220°C i ca. 10 minutter.
Hak de friske krydderurter fint. Skær porrerne i tynde skiver, og kom dem i en gryde med en anelse letsaltet vand. Kog under låg i ca. 2 minutter, og hæld eventuelt overskydende vand fra. Vend krydderurterne i, og smag til med salt og peber.
Skær stenbiderfileterne i tykke skiver, og anret dem på tallerkener. Læg krydderurteporrerne over, og servér ansjosflutes til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7487 gange, og udskrevet 160 gange.
Kommentarer
- 2011-09-16 22:55:18 samme opskrift til sugekoppen.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider