Stegt stenbiderfilet med ansjosflutes

Stegt stenbiderfilet med ansjosflutes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbider - Stenbidder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.stenbiderfileter
20 g.smør
 salt
 peber
 
 Marinade
4 rensede ansjosfileter
1 citron
1 spsk.kapers
3 spsk.olivenolie
0.5 tsk.hvid peber
 
 Tilbehør:
500 g.flutes
 
4 storeporrer
1 bdt.blandede friske krydderurter efter eget valg (f.eks. dild, persille, purløg, estragon og kørvel)
 salt
 peber
 
Opskrift:
Drys lidt salt og peber på stenbiderfileterne, og steg dem i smør på en pande i ca. 10 minutter på hver side.

Lav ansjosmarinaden ved at hakke ansjoserne fint, og pres saften af citronen. Rør marinaden sammen af ansjoser, citronsaft, kapers og olivenolie, og tilsæt hvid peber.

Skær flutes igennem på langs. Smør ansjosblandingen på flutesskiverne. Rist dem i ovnen ved 220°C i ca. 10 minutter.

Hak de friske krydderurter fint. Skær porrerne i tynde skiver, og kom dem i en gryde med en anelse letsaltet vand. Kog under låg i ca. 2 minutter, og hæld eventuelt overskydende vand fra. Vend krydderurterne i, og smag til med salt og peber.

Skær stenbiderfileterne i tykke skiver, og anret dem på tallerkener. Læg krydderurteporrerne over, og servér ansjosflutes til.





karakterer:
Opskriften er vist 8498 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-16 22:55:18
samme opskrift til sugekoppen.