Marineret stenbiderfilet med urteblanding (Kvabso)

Marineret stenbiderfilet med urteblanding (Kvabso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbider - Stenbidder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.stenbiderfilet
 
 Marinade
1 spsk.sojasauce
1 dl.hvidvin
1 dl.hvedemel
0.25 tsk.karry
0.25 tsk.mild paprika
0.25 tsk.salt
0.25 tsk.peber
20 g.smør
 
 Urter
1 bdt.dild
3-4 porrer
4 gulerødder
1 dl.marinade fra fisken
1 spsk.majsstivelse
2 dl.A38
 
 Tilbehør:
4 dl.ris
 
Opskrift:
Fjern hinderne på fileterne, eller bed fiskehandleren om at gøre det. Skær fileterne i stykker på ca. 5 cm, og læg fiskestykkerne i en skål. Overhæld fisken med sojasovs og hvidvin, og lad fisken trække i marinaden i ca. 15 minutter.

Tag herefter fiskestykkerne op.

Kog risene efter anvisningen på pakningen. Hak dildkvistene fint. Skær porrerne i stykker på ca. 5 cm, og skær gulerødderne i grove stave. Damp grøntsagerne møre i marinaden fra fisken i en tykbundet gryde i 5-8 minutter. Tilsæt den hakkede dild.

Rør majsstivelse og A38 sammen til en jævning, og hæld jævningen i urteblandingen. Kog urteblandingen igennem, til grønt-sagerne er møre.

Bland mel, karry, paprika, salt og peber, og vend fiskestykkerne i blandingen. Steg fiskestykkerne i smør på en pande i ca. 10 minutter på hver side.

Servér de marinerede stenbiderstykker med urteblanding og ris til.





karakterer:
Opskriften er vist 10486 gange,
og udskrevet 280 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu