Fjern hinderne på fileterne, eller bed fiskehandleren om at gøre det. Skær fileterne i stykker på ca. 5 cm, og læg fiskestykkerne i en skål. Overhæld fisken med sojasovs og hvidvin, og lad fisken trække i marinaden i ca. 15 minutter.
Tag herefter fiskestykkerne op.
Kog risene efter anvisningen på pakningen.
Hak dildkvistene fint. Skær porrerne i stykker på ca. 5 cm, og skær gulerødderne i grove stave. Damp grøntsagerne møre i marinaden fra fisken i en tykbundet gryde i 5-8 minutter. Tilsæt den hakkede dild.
Rør majsstivelse og A38 sammen til en jævning, og hæld jævningen i urteblandingen. Kog urteblandingen igennem, til grønt-sagerne er møre.
Bland mel, karry, paprika, salt og peber, og vend fiskestykkerne i blandingen. Steg fiskestykkerne i smør på en pande i ca. 10 minutter på hver side.
Servér de marinerede stenbiderstykker med urteblanding og ris til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(5 stemmer)
Opskriften er vist 9293 gange, og udskrevet 249 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider