Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Friskrørt marineret stenbiderrogn med vodka og citron

Friskrørt marineret stenbiderrogn med vodka og citron, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.stenbiderrogn
 havsalt
½ dl.vodka
1 citron
 peber
1 bagekartoffel
3 kammuslinger
 lidt frisk basilikum
 lidt smør
 lidt olie
½ dl.kraftig fiskefond
½ dl.creme fraiche 18%
¼ rødløg
 lidt feldtsalat
 lidt rucola
 lidt egeløvsalat, evt. mælkebøtte og brøndkarse
 olivenolie
 


Opskrift:

Stenbider skrabes, kommes i stor skål med iskoldt vand og piskes med piskeris for opsamling af hinder. Riset tømmes jævnligt Når den er færdigsoigneret hældes rognen i en sigte og drysses med salt og trækker i sigten.

Kartoflen rives på råkostjern og formes i tyndt lag i udstikker. Ovenpå kommes tynde skiver af kammusling og derkrydres med basilikum. Ovenpå kommes igen kartoffel og steges på pande med olie og lidt smør.
Der laves to røsti. Røsti steges på begges sider og krydderes med salt og peber og kommes i ovnen ca 5 min. ved 185 grader.

Salaterne plukkes og marineres med lidt olivenolie og citronsaft. Rognen krydres med lidt vodka og citronsaft og smages til med peber. Rødløg hakkes og blancheres i lidt kogende vand, siges og køles.

Dressing røres af creme fraiche og fiskefond, smages til med vodka og citronsaft.

Anretning
På en røsti lægges rognen i udstikker og på toppen lægges den sidste røsti omkring lægges lidt salater og dressingen dryppes omkring.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11391 gange,
og udskrevet 201 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

anndhansen  -  2016-10-28 03:05:26
hvad skal rødløget bruges til?