Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stenbider med gulerødder i vinsauce

Stenbider med gulerødder i vinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbider - Stenbidder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 gulerødder
2 løg
2 tsk.korianderfrø
4 dl.hvidvinsaft af ½ citron
30 g.smør
1 tsk.majsstivelse
2 spsk.hakket dild
4 (han-)stenbiderfileter
 


Opskrift:

Del løg og gulerødder i 4 og kom dem i en skål med korianderfrø, hvidvin og citronsaft og lad det træk-ke til næste dag.

Tag løg og gulerødder op og skær dem i små tern og dup dem tørre med køkkenrulle. Sauter dem i 5 g af smørret til løgene er klare, hæld lagen ved og bring det i kog. Lad det koge 5 min. og jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand.
Smag til med salt og peber. Tag saucen fra varmen og rør 15 g smør og dild i.

Skær stenbiderfileterne i 3 og skær evt. ben fra. Krydr dem med peber og steg dem på en teflonpande 3 min. på hver side i det sidste smør. Drys med salt og server med gulerødder i vinsauce og små pillekartofler til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7486 gange,
og udskrevet 148 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu