Stenbider med butterdej

Stenbider med butterdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbider - Stenbidder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
400 g.stenbiderfilet
100 g.butterdej
 rasp
 persille
 æg til panering
200 g.ris
 38% creme fraiche
 stenbiderrogn (rå)
 
Opskrift:
Persillen hakkes og blandes med raspen. Stenbiderfileten vendes i æg og rasp med persille.

Risene koges i letsaltet vand i 20 min. Creme fraichen piskes stiv og vendes sammen med rognen.

Fileten steges let på pande i 4 min. på hver side. Det anrettes med risene i bunden, creme fraichen ovenpå og til sidst fisken. Pyntes med et stykke bagt butterdej.


karakterer:
Opskriften er vist 7505 gange,
og udskrevet 144 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu