| |
|
Blinis med to slags stenbiderrogn
Blinis med to slags stenbiderrogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| | Dej: Dej: | 80 | g. | hvedemel80 g. hvedemel | 3 | dl. | mælk3 dl. mælk | 80 | g. | boghvedemel80 g. boghvedemel | 1 | dl. | creme fraiche1 dl. creme fraiche | 2 | | stiftpiskede æggehvider2 stiftpiskede æggehvider | 15 | g. | gær15 g. gær | | | | 1 | | hakket løg1 hakket løg | | | salt salt | 200 | g. | røget stenbiderrogn (købes hos fiskemanden)200 g. røget stenbiderrogn (købes hos fiskemanden) | 2 | | æggeblommer2 æggeblommer | | | honning honning | 200 | g. | rå stenbiderrogn, evt. krydderurter200 g. rå stenbiderrogn, evt. krydderurter | | | |
| |
Mælk og creme fraiche lunes og udrøres med gær, tilsættes honning, æggeblommer og røres glat. Dejen hæver i 45 minutter.
Herefter vendes hviderne i og bages straks på pande i ca. 1 cm tykkelse. Rognen lægges ovenpå sammen med creme fraiche og løg samt krydderurter
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1
(10 stemmer)
Opskriften er vist 25373 gange, og udskrevet 567 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|