Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Blinis med to slags stenbiderrogn

Blinis med to slags stenbiderrogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
80 g.hvedemel
3 dl.mælk
80 g.boghvedemel
1 dl.creme fraiche
2 stiftpiskede æggehvider
15 g.gær
 
1 hakket løg
 salt
200 g.røget stenbiderrogn (købes hos fiskemanden)
2 æggeblommer
 honning
200 g.rå stenbiderrogn, evt. krydderurter
 


Opskrift:

Mælk og creme fraiche lunes og udrøres med gær, tilsættes honning, æggeblommer og røres glat. Dejen hæver i 45 minutter.

Herefter vendes hviderne i og bages straks på pande i ca. 1 cm tykkelse. Rognen lægges ovenpå sammen med creme fraiche og løg samt krydderurter




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (10 stemmer)

Opskriften er vist 24607 gange,
og udskrevet 533 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu