Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Frisenborgkage med æbler

Frisenborgkage med æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
300 g.smør
225 g.sukker
4 æg
500 g.mel
6 tsk.bagepulver
1 dl.mælk
5 æbler
3 spsk.sukker
1 tsk.kanel
1 tsk. vanillesukker
 
 


Opskrift:

Smør røres blødt med sukker. Æggene røres i et ad gangen. Mel og bagepulver sigtes sammen og blandes i skiftevis med mælken.

Dejen bredes ud i en smurt bradepande 38 x 24 cm.

Æblerne vaskes, skrælles og kernehusene fjernes. Æblerne skæres ud i tynde skiver, der lægges tæt ovenpå dejen. Sukker, kanel og vanillesukker blandes og drysses over æblerne. Kagen bages ca. 30 min. ved 200°.

Serveres nybagt med fromage frais eller flødeskum smagt til med vanille.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (8 stemmer)

Opskriften er vist 14786 gange,
og udskrevet 428 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

hansen  -  2009-09-28 18:25:50
kagen er bare supergod, den bedste jeg endu har smagt :)