Frisenborgkage med æbler

Frisenborgkage med æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :

Ingredienser:
300 g.smør
225 g.sukker
4 æg
500 g.mel
6 tsk.bagepulver
1 dl.mælk
5 æbler
3 spsk.sukker
1 tsk.kanel
1 tsk. vanillesukker
 
 
Opskrift:
Smør røres blødt med sukker. Æggene røres i et ad gangen. Mel og bagepulver sigtes sammen og blandes i skiftevis med mælken.

Dejen bredes ud i en smurt bradepande 38 x 24 cm.

Æblerne vaskes, skrælles og kernehusene fjernes. Æblerne skæres ud i tynde skiver, der lægges tæt ovenpå dejen. Sukker, kanel og vanillesukker blandes og drysses over æblerne. Kagen bages ca. 30 min. ved 200°.

Serveres nybagt med fromage frais eller flødeskum smagt til med vanille.


karakterer:
Opskriften er vist 17072 gange,
og udskrevet 486 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

hansen  -  2009-09-28 18:25:50
kagen er bare supergod, den bedste jeg endu har smagt :)