Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Honningvafler

Honningvafler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Vafler

Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
125 g.Blødt smør eller margarine
1 spsk.Sukker
2 spsk.Lind honning
1 spsk.Vanillesukker
2 Æg
1/4 l.Mælk
250 g.Hvedemel
1 tsk.Bagepulver
 Fedtstof til bagning
 Sukker til drys
 
 


Opskrift:

Sigt mel og bagepulver sammen. Pisk smør, sukker, honning, vanillesukker og æg sammen og tilsæt skiftevis mel og mælk. Dejen skal være tyktflydende. Vaflerne bages gyldne og drysses med sukker.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (29 stemmer)

Opskriften er vist 22753 gange,
og udskrevet 666 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

petra & zosia:)  -  2010-11-28 16:42:57
smager meget godt!! også godt med et glas koldt mælk:)


nelle  -  2010-05-31 18:56:49
Lager dem nå. Super mums var det! :D


Dorte  -  0000-00-00 00:00:00
God til børn


Ann-Christina  -  0000-00-00 00:00:00
Der skal kun halvdelen af det fedtstof i der står, de blev meget bløde


Chalotte  -  0000-00-00 00:00:00
super gode .. Men endnu bedre vis man 2 min før de er færdige, lige drysser lidt sukker på og beger dem færdig. og husk at gi dem rigeligt .. :) !!!!!


Chalotte & Malene  -  0000-00-00 00:00:00
de smager rigtig godt,,,,, de bedste vi nogen sinde har smagt


Jonas  -  0000-00-00 00:00:00
Tilsæt lidt hvidtøl, hvis du ønsker dem sprødere :)


Ditte  -  0000-00-00 00:00:00
De smager supergodt. Men de bliver meget bløde. Er der ideer til hvordan de bliver lidt mere sprøde?


Jytte  -  0000-00-00 00:00:00
De er bare rigtig gode!!! ;-)


Edith Jensen  -  0000-00-00 00:00:00
En rigtig god opskrift, der er værd at sætte tænderne i. Kan varmt anbefales


Julie  -  0000-00-00 00:00:00
Denne opskrift kan laves med speltmel i stedet for hvedemel - mums!