Smørret smeltes, afkøles og tilsættes æg, vanillsukker og kanel. Mel og bagepulver sigtes i og dejen røres godt og stilles i køleskabet ca. 10 minutter.
I mellemtiden piskes fløden og vendes forsigtigt i dejen. Vaflerne bages, til de er gyldne og sprøde og serveres drysset med kanel og sukker.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(86 stemmer)
Opskriften er vist 37103 gange, og udskrevet 734 gange.
Kommentarer
josephine - 0000-00-00 00:00:00 lyder meget lækkert
KB - 0000-00-00 00:00:00 De virker desværre rimelig kedelige inden i.... det virker som om at der mangler noget for at give dem den rigtigt fugt i midten og sprødhed på ydersiden...
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider