Begynd med lagen. Kom vand og hvidvin i en gryde. Tilsæt de rensede, delte grønsager samt krydderierne og bring lagen i kog. Lad den småkoge under låg 10-15 minutter. Læg rødfiskefileterne i en fladbundet gryde. Si kogelagen over og bring den langsomt i kog. Lad fisken simre 5-7 minutter efter størrelse og lad den afkøle i lagen. Tag fisken op og lad den dryppe af. Læg den på et serveringsfad. Bland mayonnaise og creme fraiche. Smag til med sennep, citronsaft, salt og peber. Kom dressing over fisken og pynt med rejer, citronbåde og dild.
Servér retten med små kogte kartofler drysset med dildkviste.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(4 stemmer)
Opskriften er vist 22224 gange, og udskrevet 677 gange.
Kommentarer
LEIF - 0000-00-00 00:00:00 SUPERB 100%
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider