Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rødfiskfilet med rejer

Rødfiskfilet med rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Rødfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.rødfiskfileter
150 g.pillede rejer
150 g.mayonnaise
 dl.creme fraiche
½ tsk.dijonsennep
 citron
 salt
 peber
 
 Kogelage:
1 lillefennikel
1 gulerod
1 porre
½ l.vand
¼ fl.tør hvidvin
1 tsk.salt
5 knuste, hvide peberkorn
1 bdt.dild
 


Opskrift:

Begynd med lagen. Kom vand og hvidvin i en gryde. Tilsæt de rensede, delte grønsager samt krydderierne og bring lagen i kog. Lad den småkoge under låg 10-15 minutter. Læg rødfiskefileterne i en fladbundet gryde. Si kogelagen over og bring den langsomt i kog. Lad fisken simre 5-7 minutter efter størrelse og lad den afkøle i lagen. Tag fisken op og lad den dryppe af. Læg den på et serveringsfad. Bland mayonnaise og creme fraiche. Smag til med sennep, citronsaft, salt og peber. Kom dressing over fisken og pynt med rejer, citronbåde og dild.

Servér retten med små kogte kartofler drysset med dildkviste.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 20593 gange,
og udskrevet 637 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

LEIF  -  0000-00-00 00:00:00
SUPERB 100%