ECCO SEAFOOD muslinger, drænede125 g. ECCO SEAFOOD muslinger, drænede
1
stk.
æggehvide1 stk. æggehvide
1
tsk.
vand1 tsk. vand
½
dl.
rasp½ dl. rasp
1
tsk.
hakket persille1 tsk. hakket persille
1
spsk.
smeltet smør1 spsk. smeltet smør
1
skive
hakket bacon1 skive hakket bacon
salt salt
peber peber
Opskrift:
Pisk ægget hvidt med vandet. I en anden skål blandes rasp og persille. Dyp muslingerne i æg, derefter i rasp og dryp dem med smeltet smør. Drys med hakket bacon. Lægges på bagepapir og bag ved høj varme i 3-4 minutter til de er brune
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9747 gange, og udskrevet 203 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider