ECCO SEAFOOD muslinger, drænede125 g. ECCO SEAFOOD muslinger, drænede
1
tsk.
hakket dild1 tsk. hakket dild
Opskrift:
Porrer og selleri snittes i ½ x ½ cm og svitses i en gryde med hakket hvidløg. Når grønsagerne er klare, tilsættes hvidvinen, som koges til den er reduceret til ca. det halve.
Fiskebouillonen tilsættes og koges igennem. De drænede muslinger kommes i og suppen monteres med fløden. Tilsæt dild og safran.
Kog suppen op og smag til med salt og peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10769 gange, og udskrevet 241 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider