Ecco SEAFOOD krebsehaler, drænede200 g. Ecco SEAFOOD krebsehaler, drænede
3
spsk.
olivenolie3 spsk. olivenolie
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
1
stk.
rød chili1 stk. rød chili
3
tsk.
indisk karry3 tsk. indisk karry
1
ds.
kokosmælk1 ds. kokosmælk
1
l.
vand1 l. vand
4
spsk.
thai fiskesovs 4 spsk. thai fiskesovs
Opskrift:
Hak krebsene groft, hak hvidløg og chili fint. Varm olien i en gryde og svits hvidløg, chili og karry. Tilsæt kokosmælk og vand og bring suppen i kog. Tilsæt krebsene og smag suppen til med fiskesovs. Tag suppen af varmen. Serveres straks, for krebs bliver hurtigt kedelige. Pynt evt. med friske koriander og server med brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(8 stemmer)
Opskriften er vist 12786 gange, og udskrevet 358 gange.
Kommentarer
Anja - 0000-00-00 00:00:00 uden div. modifikationer er suppen en tynd gang sjask. Blev god efter jeg tilføjede 2 dl fløde 2 dl ris 2 dl ærter og jævnet en anelse med maizena
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider