Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gourmet krebs

Gourmet krebs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Krebs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.ECCO SEAFOOD krebsehaler, drænede
100 g.champignon
5 stk.skalotteløg
½ ds.flåede tomater
2 spsk.stærk ketchup
½ stk.hønsebouillonterning
1 dl.piskefløde
25 g.smør
1 tsk.karry
1 tsk.paprika
1 dl.hvidvin
 lidt estragon
 salt
 peber
 
Opskrift:
De fintsnittede champignons ristes i 25 g smør, finthakkede løg tilsættes. Tomater med saft presses gennem en fin sigte ned i gryden. Den småtskårne bouillonterning kommes i sammen med salt og peber. Det hele simrer lidt, hvorefter fløde kommes i.

Mens saucen langsomt koger ind, kommes 25 g. smør på en opvarmet pande og karry og paprika svitses. Krebsene ristes, og når de er gennemristede, overhældes de med hvidvin. Krebs med vin hældes over i saucen, og efter kort tids blid kogning serveres det rygende varmt med ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (18 stemmer)

Opskriften er vist 16320 gange,
og udskrevet 347 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

anna-grethe  -  0000-00-00 00:00:00
samme ret som Krebsepande