lille bakke cherrytomater1 lille bakke cherrytomater
1
dåse
asparges1 dåse asparges
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
1
dl.
jomfruoliven olie1 dl. jomfruoliven olie
1/4
dl.
vineddike1/4 dl. vineddike
Hakket persille Hakket persille
Fransk sennep Fransk sennep
Salt Salt
Peber Peber
Opskrift:
Olie og eddike puttes i en flaske og rystes sammen, fransk sennep, hvidløg, salt og peber tilsættes efter behag. Champignoner skæres i skiver, aspargessnitterne deles i to. Rejer , champignoner og asparges kommes i en skål, dressingen hældes over, den hakkede persille tilsættes og det hele vendes forsigtigt til det er godt blandet. Lad salaten trække i dressingen 1-2 timer før servering. Anret salaten i en skål med fintskårne Iceberg salat, pynt med cherrytomater på toppen.
Anretning:
Kan serveres med letristet brød og smør.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 14272 gange, og udskrevet 224 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider