Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tykmælkskage

Tykmælkskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 24 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Tykmælk

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :


Tykmælkskage, billede 4 Tykmælkskage, billede 1 Tykmælkskage, billede 2 Tykmælkskage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
10 dl. Tykmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
630 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
720 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
5 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 dl. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
4 spsk. Kaffe færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Alle ingredienser til dej blandes sammen, dog kommes den smeltede smør i til sidst.

Kommes i en bradepande ca. 33x38 cm. og bages ved 200 grader C. alm. ovn i 30-45 minutter.

Glasuren varmes og hældes på den varme kage.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (124 stemmer)

Opskriften er vist 164191 gange,
og udskrevet 6463 gange.


Energi:
KJ total 36590 (8712 kcal)
KJ pr. Pers. 1524 (363 kcal)
Vægt ialt 2959 gram
Vægt pr. Pers. 123 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1236 KJ (294 kcal)
Protein 3.6 gram
Fedt 9.9 gram
Kulhydrat 48.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bjørn S  -  2017-04-14 15:06:27
Var lidt forvirrende at fra "100 gram smør" nok er det der høre til glasuren. Og jeg undrede mig at der både stod 100 gram smør, og 200 gram smør også. Og havde håbet på en mere detaljeret fremgang af glasuren. Men jeg prøver at tage chancen med at bage kagen :)


h3i53  -  2016-04-08 11:58:59
Hvis den falder sammen kan det være fordi i bruger flydende margarine (det fra flasker) istedetfor smør, det har jeg ihvertfald oplevet


Anonym  -  2013-10-05 01:54:49
Hvis kagen falder sammen, kan det være fordi den ikke bliver vendt ordentligt og forsigtigt. For at få det bedste resultat med enhver kage, skal den vendes med en grydeske (ikke røres eller "æltes" i maskine) og den skal være luftig derefter.


Marolle   -  2013-10-03 18:51:19
Brugte også kærnemælk i stedet for tykmælk - fungerer fint uden æg (og 5 dk mælk) ;)


Marolle   -  2013-10-03 18:49:37
Super kage - nem og hurtig at lave mine børn elsker den ;)


Søren og Oliver  -  2012-05-02 15:07:13
Er det bare os, eller er der glemt at der skal 5 dl mælk i ....


The nice girl XD  -  2011-10-03 16:13:51
bagte den for famillien og de elsker den bare helt vildt:D


Irene   -  2011-08-12 15:59:25
Fantastisk kage, jeg bager den tit! :) Topkarrakter herfra!


Kokken  -  2011-02-20 13:09:51
Kagen er rigtig god, den kan virkelig anbefales, let at lave, og virkelig en farvorit blandt børn og voksne i alle aldre.


Michelle  -  2010-09-16 21:14:25
Min kage falder altid sammen, hvad kan jeg havde gjordt forkert???


Åse  -  2010-05-11 19:38:28
Har også prøvet at lave den med kakao i og en sjat rød saftevand... den blev rigtig god :)


Pernille  -  2009-11-12 15:15:39
Lii efter opskriften - Ny fovorit ELSKER DEN DEN ER PERFEKT !!


Cathrine  -  2009-09-01 12:31:18
kagen skal være næsten kold inden glasuren hældes over også mangler i en knivspids kaffe bønner i glasuren


marie  -  2009-08-31 08:52:46
hvorfor er der ingen æg i?


Bente G  -  0000-00-00 00:00:00
Prøv at kom pålægchokolade på den varme kage istedet for glasur - en god og let løsning. Har også gode erfaringer med at komme forskellige hakkede nødder i dejen.


E. Pedersen  -  0000-00-00 00:00:00
Kagen skal være næsten kold , inden man lægger glasur på, ellers bliver det ikke godt.


sanne  -  0000-00-00 00:00:00
tykmælke ka med fordel udskiftes med kæremælk