bacon, helst tørsaltet100-150 g. bacon, helst tørsaltet
1
dl.
balsamico1 dl. balsamico
150-200
g.
frisk spinat, gerne lidt grov150-200 g. frisk spinat, gerne lidt grov
1/2 -1
skalotteløg eller salatløg1/2 -1 skalotteløg eller salatløg
frisk dild frisk dild
Opskrift:
Skær bacon uden svær i tern. Rist det på panden ved middel varme til baconen er lysebrun og sprød. Hæld baconen i en si, så fedtet løber fra. Kom baconen tilbage på panden. Tilsæt balsamico så det næsten dækker. Lad det koge ind, så baconen bliver glaseret.
Skyl spinaten omhyggeligt og fjern stilkene. Lad væden dryppe af. Kom spinaten i en skål. Vend den varme bacon i spinaten sammen med finthakket løg og fintklippet dild. Servér straks.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10884 gange, og udskrevet 157 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider