Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Spinatsalat med dybstegte cherrytomater

Spinatsalat med dybstegte cherrytomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.frisk spinat
250 g.cherrytomater
4 skivertørt franskbrød
1 fedhvidløg
1 bdt.persille
150 g.fetaost
 olie
 hvedemel
 


Opskrift:

Rib og skyl spinaten grundigt. Skyl cherrytomaterne og prik hul i toppen af hver. Vend dem i lidt mel. Skær brødet i tern ca. 1 cm og steg dem på en pande med olie og hvidløg. Skyl persillen og hak halvdelen, vend dette i brød croutonerne og sæt dem til side. skær fetaosten i tern. Varm ca. 1 dl. olie op i en lille gryd (for at se om den er varm nok, kan man stikke en tandstik ned og hvis olien bruser om pinden, er den varm nok). Steg tomaterne 4-5 stk. ad gangen 3-4 minuter og tag dem op og læg dem på et stykke køkkerulle. Anret spinaten i en skål og pynt med feta, brødcroutoner og tomater, samt resten af persillen plukket i små dske. Serveres med frisk brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6943 gange,
og udskrevet 111 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu