Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Spinatsalat med dybstegte cherrytomater

Spinatsalat med dybstegte cherrytomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalatRet : Salat - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.frisk spinat
250 g.cherrytomater
4 skivertørt franskbrød
1 fedhvidløg
1 bdt.persille
150 g.fetaost
 olie
 hvedemel
 
Opskrift:
Rib og skyl spinaten grundigt. Skyl cherrytomaterne og prik hul i toppen af hver. Vend dem i lidt mel. Skær brødet i tern ca. 1 cm og steg dem på en pande med olie og hvidløg. Skyl persillen og hak halvdelen, vend dette i brød croutonerne og sæt dem til side. skær fetaosten i tern. Varm ca. 1 dl. olie op i en lille gryd (for at se om den er varm nok, kan man stikke en tandstik ned og hvis olien bruser om pinden, er den varm nok). Steg tomaterne 4-5 stk. ad gangen 3-4 minuter og tag dem op og læg dem på et stykke køkkerulle. Anret spinaten i en skål og pynt med feta, brødcroutoner og tomater, samt resten af persillen plukket i små dske. Serveres med frisk brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7363 gange,
og udskrevet 130 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu