prosciutto (italiensk røget skinke) eller parmaskinke12 skiver prosciutto (italiensk røget skinke) eller parmaskinke
6
flaske- eller kryddertomater6 flaske- eller kryddertomater
olivenolie olivenolie
friskkværnet sort peber friskkværnet sort peber
200
g.
små friske spinatblade200 g. små friske spinatblade
200
g.
friske blancherede/sprødkogte grønne asparges200 g. friske blancherede/sprødkogte grønne asparges
1 1/4
dl.
høvlet parmesanost1 1/4 dl. høvlet parmesanost
Dressing: Dressing:
2
spsk.
olivenolie2 spsk. olivenolie
2
spsk.
citronsaft2 spsk. citronsaft
½
dl.
basilikumblade skåret i strimler½ dl. basilikumblade skåret i strimler
2
tsk.
mørk farin2 tsk. mørk farin
Opskrift:
Kom skinken og tomaterne med den skårne side opad på en bageplade (gerne
med bagepapir på), stænk olivenolie på og drys med peber. Bag dette i en 180 grader varm ovn i 25 min., eller til skinken er sprød og tomaterne møre. Læg spinat og asparges på serveringstallerkner. Læg herpå tomater og skinke og fordel parmesan.
Dressing:
Bland ingredienserne og hæld dressingen over salaten.
Serveres med godt italiensk brød med sej krumme.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6786 gange, og udskrevet 134 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider