Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lun spinatsalat med marinerede courgetter

Lun spinatsalat med marinerede courgetter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
75 g.kogte ris (gerne brune)
200 g.courgetter
1/2 tsk.tørret basilikum
1/2 tsk.tørret oregano
150 g.frisk spinat
 
 Marinade:
1 fedhvidløg, presset
3 tsk.olie
3 tsk.citronsaft
1 knsp.tørret kørvel eller esdragon
1 knsp.tørret oregano
1 knsp.tørret timian
 salt
 peber
 


Opskrift:

Mens risene koger, laves marinaden. Blend alle ingredienserne sammen (bedst) eller ryst dem sammen i et syltetøjsglas med tæt låg. Sæt til side. Courgetterne halveres og skæres i ikke alt for tynde skiver, ca. 3-4 mm. Varm lidt bouillon op i en gryde og svits courgetteskiverne med basilikum og oregano til courgetterne bliver lyse. Hæld courgetterne op i en skål og hæld marinaden over.

Skyl de friske spinatblade grundigt og pil evt. grove stilke fra. Lad spinaten dryppe godt af og hak den meget groft med en skarp kniv. Når risen er færdig, vendes den forsigtigt i courgetterne og marinaden. Lad blandingen stå, til den stadig er lun, men ikke varm, og det meste af marinaden er suget op. Vend den friske spinat i og servér straks.

Tips:

Man kan fint bruge friske krydderurter i stedet for tørrede, men så skal de hakkes meget fint eller blendes. Man kan også lave salaten i en varm udgave. Så blandes spinaten blot i sammen med de varme ris. Salaten smager også dejligt dagen efter, men tag den ud af køleskabet i god tid. Den er ikke spændende, når den er helt kold.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8088 gange,
og udskrevet 174 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu