| |
|
Champignons spinatsalat
Champignons spinatsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
250 | g. | champignons250 g. champignons | 125 | g. | friske spinatblade125 g. friske spinatblade | 2 | stk. | hårdkogte æg2 stk. hårdkogte æg | | | evt. 1 tsk kabers evt. 1 tsk kabers | | | | | | Marinade: Marinade: | | | saft af 1 citron saft af 1 citron | | | lige så meget olie lige så meget olie | | | salt salt | | | peber peber | | | esdragon eller hvidløg esdragon eller hvidløg | | | |
| |
Rens champignons og spinatbladene ( kasser bladstilke )
meget grundigt og skær champignons i skiver.
Pisk ingredienserne til marinaden sammen, og mariner champignons heri.
Stil dem køligt i ca. 1 time
Snit salatbladene ganske fint ned i en flad serveringsskål.
Mos æggene med en gaffel og strø dem henover den fint snittede salat.
Hæld de marinerede champignons og marinaden over og server salaten.
Tilbehør:
Kan serveres med lidt kabers
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 15132 gange, og udskrevet 352 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Mig - 2010-05-13 20:28:41 Hvad er kabers?
lise - 0000-00-00 00:00:00 hold da kæft,hvor er den lækker,specielt med hvidløg i marinaden
|
|