Læg hver appelsin på et spækbræt. Skær en 2 cm. tyk skive af hver ende – helt ind til frugtkødet. Fjern skal og den hvide hinde med en skarp kniv. Del appelsinerne i fileter ved forsigtigt at skære ned mellem hinderne og frugtkødet, med en lille skarp kniv. Skær ind over en skål, så saften samles op.
Skyld spinatbladene grundigt og riv dem i små stykker og læg dem i en stor skål. Kom appelsinfileter og sorte oliven i skålen.
Pisk olie og vineddike godt sammen i en lille skål. Hæld dressingen over salaten. Drys med pinjekerner og server straks salaten.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(13 stemmer)
Opskriften er vist 62394 gange, og udskrevet 1842 gange.
Kommentarer
Anne - 2014-10-20 19:19:19 jeg hakkede rødløg i mindre stykker i stedet
Per - 2010-11-27 08:40:40 vi brugt babyspinat. så er det ikke nødvendigt at rive den i mindre stykker
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider