Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Daim Islagkage 05

Daim Islagkage 05, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Islagkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Daim Islagkage 05, billede 4 Daim Islagkage 05, billede 1 Daim Islagkage 05, billede 2 Daim Islagkage 05, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Bunde:
3 Æggehvide, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca 30 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
   
  Daimis:
4 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
1 Æggehvide, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca 30 gram
90 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Daimbar 1 daimbar vejer 28 gram.
   


Opskrift:

Først bages nøddebunden:
Nødderne blendes til mel. Hviderne og sukkeret piskes til marengs, nødderne vendes i, og massen fordeles i en smurt springform.
Bunden bages i ca. 40 minutter ved 150 grader C.
Den afkøles.


Til isen piskes blommer, ægggehvide og sukker skummende og sejt. Fløden piskes og vendes i. Isen fordeles i springformen.

Daimbarene hakkes groft og drysses over isen, så de selv fordeler sig i islagkagen.

Fryses og tages ud fra frost ca. 10 minutter. før servering.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Daim islagkage



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (123 stemmer)

Opskriften er vist 310653 gange,
og udskrevet 8157 gange.


Energi:
KJ total 17697 (4213 kcal)
KJ pr. Pers. 2949 (702 kcal)
Vægt ialt 1132 gram
Vægt pr. Pers. 188 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1563 KJ (372 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 26.0 gram
Kulhydrat 31.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Asger  -  2018-07-23 23:21:36
Kan bunden fryses for senere at lave isen og fryse den igen ?


Christina  -  2015-05-06 19:21:37
Nogle forslag til om man kan komme andet end nødder i bunden? hvis man ikke kan tåle dem?


Oneofakind  -  2013-01-20 00:16:30
SUPER LÆKKER ISLAGKAGE!!!! Den er bare så dejlig lækker og utrolig nem at lave. Den var et stort hit hos vores gæster, jeg puttede dog daim i fløden, det satte bare prikken over i'et! Tak for denne dejlige opskrift.


Birthe  -  2012-12-26 08:52:07
Skønt med desser der kan forberedes dage før gæsterne kommer


Marie.  -  2012-10-25 21:15:22
Kæmpe hit i alle aldre! Lavede dog bunden med halv mandler og halv hasselnødder med stor succes.


Lise  -  2012-05-15 08:45:02
Den er virkelig god. Prøv at komme lidt baily i isen, det er helt genialt med en hjemmelavede jordbær sauce til Mmmm..


Lillian  -  2012-05-09 16:43:41
elsker denne kage..og den er lige god med andet end daim.. lige med M&Ms eller med jordbær.. :)


Simon Munch  -  2011-12-31 13:23:48
denne kage kan blive en ren 10'er hvis man river lidt appelsinskræl med i nødderne, og kommer en lillesmulle stærk kaffe i isen.....


Christian  -  2011-10-13 14:17:13
Gid der var en Thumbs Up button her! :) Mega lækker kage!


Giajenthiran  -  2011-07-07 23:04:58
Hvor lang tid tager det før den er frosset? Mere end 12 timer?


Pia  -  2011-06-11 16:46:28
Den er god og nem, bliver dog en anelse for sød med alt det daim.. Prøv uden og så med nogle friske bær til!


ebru  -  2011-03-21 17:38:16
uhmmm lækkert


Henriette  -  2011-03-13 10:34:27
Smager fantastisk, også er den virkelig nem at lave! :-)


Pernille  -  2011-02-24 12:00:25
Rigtig god. Det er ikke nødvendigt at putte æggehvider i isen. Og så smager det rigtig godt, hvis man putter alt daimen i isen og drysser med lidt ekstra ovenpå. Serveret med melon/frugt i limesirup. MUMS


Esben larsen  -  2010-08-31 18:58:49
:o den er sej fordi jeg har lavet til 450 :D prøve i at skrive :O :) :( :D


Bodil Steen  -  2010-02-16 12:43:03
Det er en god islagkage.Jeg syntes det er vigtigt at den kommer i en springform på 26 cm i diameter,Bunden fylder over halvdelen af formen,og syntes for tyk i forhold til isen.


Laila  -  2010-01-14 15:26:40
Nem, super god & bare top lækker! Anbefaldes! Prøv at putte lidt diam i isen, så bliver den perfekt!


  -  2009-12-30 19:11:47
Jeg har nu prøvet at erstatte hasselnødder med mandler, det smager også dejligt :)


Britta  -  2009-08-16 17:54:58
Hvor stor er springformen i diameter.


  -  2009-06-03 19:47:30
Sukkerblommer har jeg nu altså engang for ikke så længe siden købt i den lokale brugs, så de er ikke vanvittigt svære at få fat på...Der står ovenikøbet på pakningen, hvor mange blommer og hvor meget sukker der er i.


rikkemor  -  0000-00-00 00:00:00
sukkerblommer er pas. æggeblommer med sukker, jeg mener ikke man kan købke dem i alm. butikker, men det er nogle der ofte bliver brugt i store køkkener


B  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad menes der med sukker blommer?


susanne  -  0000-00-00 00:00:00
det er en lækker kage.


jud  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig god kage og nem at lave


  -  0000-00-00 00:00:00
Den smager vildt godt


Teresa  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en kage der for tiden til at stå stille...