Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillspid

Grillspid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.nakkefilet
150 g.bayerske pølser
150 g.champignon
1 tsk.paprika
0.5 tsk.salt
 


Tilbehør:
En fyldig grøn salat med f.eks. blomkålsbuketter og ærter, flutes eller rugbrød ristet på grillen.
Opskrift:

Kødet skæres i terninger på ca 3x3 cm. Pølserne skæres i ca. 3 cm. lange stykker. Kød, pølser og champignon stikkes skiftevis på små grillspid og drysses med paprika.

Trækker med paprika ca. 20 min. Inden stegningen.

Grillsteger ca. 20 cm fra grillelementet ca 10 min. På hver side.
Drysses med salt efter stegningen.

Tips:

Pølserne og kødet afgives så meget fedtstof, at spiddene ikke behøver at pensles med olie inden stegning.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11745 gange,
og udskrevet 145 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu