Karamelsirup - Karamel sirup

Karamelsirup - Karamel sirup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Sirup

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
150 g.sukker
3 /4 -1 dl.vand
 
Opskrift:
Smelt sukkeret i en pande til det er gyldent. Hæld lidt af vandet ved og kog, til karamellen er helt opløst og har en jævn konsistens.





karakterer:
Opskriften er vist 36063 gange,
og udskrevet 216 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-09-05 19:37:30
Hvor lang tid kan det holde?

  -   2016-09-05 18:16:29
Hvor lang tid kan det holde?

  -   2011-11-12 22:38:58
Jeg vil anbefale 1,5 dl vand. Smelt sukkeret ved høj varme i en kasserolle - juster varmen en anelse ned når sukkeret begynder at smelte, for at undgå at det får en brændt smag. Hæld forsigtigt en hel dl vand i, og rør rundt til sukkeret er helt smeltet. Afprøv konsistensen ved at hælde lidt på en kold ske, og juster evt. ved indkogning eller tilsætning af vand.