Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nakkefilet med krydderurter

Nakkefilet med krydderurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
750 g.nakkefilet
1 tsk.salt
1-2 stilkemerian
1 stilkbasilikum
1-2 kvistetimian
1-2 stilkepersille
 
1 tsk.maizena
1-1.5 dl.fløde
 


Tilbehør:
kartofler og bønner eller andre grøntsager.
Opskrift:

Kødet gnides med salt og lægges på et stykke smurt alufolie. Krydderurterne lægges på kødet og folien pakkes om. Pakken lægges på en plade i ovnen.
Stegetid 1 ¼-1½ time ved 200 grader, afhængig af filetens tykkelse.

Folien åbnes i den ene ende, og den dannede sky hældes i en gryde. Fløde og maizena piskes sammen og piskes i skyen. Saucen varmes op og smages til med salt og peber.

Krydderurterne skrabes af kødet, og det skæres i skiver.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (9 stemmer)

Opskriften er vist 37741 gange,
og udskrevet 1137 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Birger Andresen  -  2017-02-01 21:30:02
Variation til denne opskrift: I stedet for at pakke kødet ind i folie, så tilberedte jeg nakkefileten i stegeso. I bunden af stegesoen lagde jeg forskellige af årstidens grøntsager, - bladselleri, gulerødder, porre, løg alsammen skåret i fingerstore stykker, og så lagde jeg kødet ovenpå. Det var en meget vellykket variant.


Mie  -  2012-10-27 11:06:21
Det er nok verdens bedste opskrift på en god, lækker nakkefile. Den smarer himmelsk og der saftig på en god måde. Den er værd at prøve igen og igen, det har jeg gjort.