Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stenbiddder i fad

Stenbiddder i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbider - Stenbidder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8 Stenbidderfilletter
500 g.Champignon.
2 Gulerødder
2 Porrer
2 Persillerødder
 Salt
 friskkværnet peber
 Cambolefrugt
 


Opskrift:

Grøntsagerne renses og skæres i ikke alt for små stykker, og ristes let på panden. Placer grøntsagerne (undtaget champignon) i bunden af et ildfast fad og læg fisken over, og til sidst champignonerne. Overhæld det hele med en ½ flaske hvidvin, drys med salt og peber. Sæt det hele i ovnen ved 180 gr. i ca. 15 – 20 min. Dekorer retten med skiveskåret cambolefrugt.

Server med ris.

Tips:

En god kraftig bourgogne hvidvin, eller en let kølig beaujolais er god til denne ret.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11520 gange,
og udskrevet 346 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Søren Møller  -  2013-03-13 19:07:20
Filet'erne fik for meget på 20 minutter. Og 20 minutter er alt for kort til at koge grøntsager ØV


Anny  -  0000-00-00 00:00:00
Drys med persille hvis du skal tænke på kalorierne så brug vineddeke i stedet for vin