Stenbiddder i fad

Stenbiddder i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbider - Stenbidder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
8 Stenbidderfilletter
500 g.Champignon.
2 Gulerødder
2 Porrer
2 Persillerødder
 Salt
 friskkværnet peber
 Cambolefrugt
 
Opskrift:
Grøntsagerne renses og skæres i ikke alt for små stykker, og ristes let på panden. Placer grøntsagerne (undtaget champignon) i bunden af et ildfast fad og læg fisken over, og til sidst champignonerne. Overhæld det hele med en ½ flaske hvidvin, drys med salt og peber. Sæt det hele i ovnen ved 180 gr. i ca. 15 – 20 min. Dekorer retten med skiveskåret cambolefrugt.

Server med ris.

Tips:

En god kraftig bourgogne hvidvin, eller en let kølig beaujolais er god til denne ret.





karakterer:
Opskriften er vist 13710 gange,
og udskrevet 426 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-03-13 19:07:20
Filet'erne fik for meget på 20 minutter. Og 20 minutter er alt for kort til at koge grøntsager ØV

  -   2005-01-01 01:01:01
Drys med persille hvis du skal tænke på kalorierne så brug vineddeke i stedet for vin