Røget stenbidder på salater, med rogn og capers-æbledressing

Røget stenbidder på salater, med rogn og capers-æbledressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Røget stenbidder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
4 eller 8 røget Stenbidderfileter, afhængig af størrelse
 blandede grønne salater med gode farver
100 g.Stenbidderrogn
½ l.fromage blanc
50 g.Capers
1 stortBelle de Boskoop æble
1 stilkblegselleri
1 lille bdt.dild
1 tomat
 salt
 møllepeber
 ristet brød eller flutes
 
Opskrift:
Salaterne skylles og befries for grove ribber. Tomaten skylles og befries for kærner, tomatkødet strimles. Æble og blegselleristilk skylles, befries for tråde, skræl og kærnehus, skæres i fine tern og kommes i det magre surmælksprodukt. Kapers og finthakket dild tilsættes, og der tilsmages med salt og møllepeber.

Anretningen:
Salaterne plukkes i mindre stykker og arrangeres på portionstallerkner, stenbidderfileterne lægges på salaterne. Rognen formes som æg med en spiseske og lægges ved, sammen med urtecreme, dekorer til sidst med frisk dild og tomatstrimler. Server med brødet.


karakterer:
Opskriften er vist 11942 gange,
og udskrevet 244 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2012-03-17 00:04:22
Lækker ret, skal bruges flere gange.

Conny  -  2011-03-23 01:43:18
Super god, desværre er det kun max. 3-4 uger om året hvor man kan få dem. Bruger altid creme fraice i stedet for fromage blanc, eller lignede. Jeg har sikret mig 5 røgede stenbidder, og frosset dem enkeltvis, og hver anden dag SKAL jeg have røget stenbidder på rugbrød 2 gane den dag. Og "sutte" benene er en stor nydelse.