Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pasta med røget stenbidder, fennikel og citron

Pasta med røget stenbidder, fennikel og citron, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbider - Stenbidder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.frisk pasta
300 g.røget stenbidderfilet
150 g.stenbidderrogn
1 citron
1 lillefennikelknold + top
1/2 spsk.birkes
6 spsk.olivenolie
 


Opskrift:

Pluk stenbidderfileterne i mindre stykker. Skær citronernes skal bort, så frugtkødet blottes. Skær citronkødet løst mellem hinderne med en skarp lille kniv. Skær de enkelte citronbåde i mindre stykker. Hold citronen over en skål, så saften samles op. Pres skroget over skålen. Skær fenniklen meget tyndt. Bland med citronsaften.

Lun olivenolien i en sauterpande. Vend birkes, stenbidder, fennikel og citronbåde i og varm det hele op.

Kog pastaen som beskrevet på pakken. Lad den dryppe af. Vend den i saucen. Fordel rognen heri. Hak fennikeltoppe og kom det på toppen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 7745 gange,
og udskrevet 105 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu