Langtidsbagte grøntsager

Langtidsbagte grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers,

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Langtidsbagte grøntsager, billede 4 Langtidsbagte grøntsager, billede 1 Langtidsbagte grøntsager, billede 2 Langtidsbagte grøntsager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 kg.blandede rodfrugter f.eks. kartofler gulerødder pastinak selleri persillerod Hokkaido majroer og lign.
 
 citronsaft
 olivenolie
 salt
 peber
 hvidløg
 timian
 rosmarin
 
Opskrift:
I løbet af dagen renses grøntsagerne, skæres i stave og lægges i vand m. citronsaft. Om aftenen opvarmes ovnen til 180 grader C. alm. ovn. I en pose hældes olivenolie, presset hvidløg, og timian eller rosmarin samt salt og evt. peber. Grøntsagerne hældes i posen og den rystes. Hældes så over i en bradepande som er dækket af bagepapir. Bages i ca. 1 time.

Smager fortrinligt til enhver form for bøf eller steg. Stegen kan evt. sættes oven på grøntsagerne det bliver ingen af delene ringere af.





karakterer:
Opskriften er vist 71225 gange,
og udskrevet 1629 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-03-21 17:00:05
Det er da ikke det man kan kalde langtidsbagt

  -   2009-08-30 15:52:07
Lagde ikke grøntsagerne i vand. Kom dem i en stegepose, og bagte dem i 1n timer. Smager rigtig godt

  -   2005-01-01 01:01:01
der kan også evt. tilføjes lidt balsamico i posen