Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Langtidsbagte grøntsager

Langtidsbagte grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers,

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Langtidsbagte grøntsager, billede 4 Langtidsbagte grøntsager, billede 1 Langtidsbagte grøntsager, billede 2 Langtidsbagte grøntsager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 kg.blandede rodfrugter f.eks. kartofler gulerødder pastinak selleri persillerod Hokkaido majroer o.lign.
 
 citronsaft
 olivenolie
 salt
 peber
 hvidløg
 timian
 rosmarin
 


Opskrift:

I løbet af dagen renses grøntsagerne, skæres i stave og lægges i vand m. citronsaft. Om aftenen opvarmes ovnen til 180 grader C. alm. ovn. I en pose hældes olivenolie, presset hvidløg, og timian eller rosmarin samt salt og evt. peber. Grøntsagerne hældes i posen og den rystes. Hældes så over i en bradepande som er dækket af bagepapir. Bages i ca. 1 time.

Smager fortrinligt til enhver form for bøf eller steg. Stegen kan evt. sættes oven på grøntsagerne det bliver ingen af delene ringere af.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (19 stemmer)

Opskriften er vist 56035 gange,
og udskrevet 1535 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

harly  -  2017-03-21 17:00:05
Det er da ikke det man kan kalde langtidsbagt


Anita 22/8-09  -  2009-08-30 15:52:07
Lagde ikke grøntsagerne i vand. Kom dem i en stegepose, og bagte dem i 1n timer. Smager rigtig godt


  -  0000-00-00 00:00:00
der kan også evt. tilføjes lidt balsamico i posen