Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Guldkornskager

Guldkornskager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :


Guldkornskager, billede 4 Guldkornskager, billede 1 Guldkornskager, billede 2 Guldkornskager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
345 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
330 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
345 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
35 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
80 gram Guldkorn
   


Opskrift:

Smør og sukker blandes. Heri tilsætes mel og bagepulver.

Denne blanding samles med smeltet smør, hvorefter der forsigt tilsættes guldkorn. Dejen trilles til kugler på størrelse med valdnødder.

Bages på øverste rille i ovnen i 6-8 min ved 200 grader C. alm. ovn.

PS Sæt kuglerne med en tilpas stor afstand på bagepladen, da de flyder ret meget ud under bagningen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (75 stemmer)

Opskriften er vist 81790 gange,
og udskrevet 2189 gange.


Energi:
KJ total 23632 (5626 kcal)
KJ pr. Portion 23632 (5626 kcal)
Vægt ialt 1150 gram
Vægt pr. Portion 1150 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2055 KJ (489 kcal)
Protein 3.5 gram
Fedt 27.5 gram
Kulhydrat 58.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Karen  -  2018-04-08 20:17:27
Har lavet disse mange gange. Et par gode råd: Brug teskeer når dejen skal på pladen. Smør kan sagens erstattes med margarine. Spar på opvasken og brug lidt olie i stedet for smeltet smør til at samle dejen. Dejen kan nemt fryses. Tynde strimler pakket i bagepapir. Skær den frosne dej i skiver og bag dem. Lad kagerne køle inden du flytter dem. De skal nok blive sprøde, de skal kun være i ovnen til kanterne er brune. Man kan sagens tilføje nødder, krydderier eller chokolade. Der bliver mange småkager ud af en portion.


DitteMai  -  2014-12-28 15:09:40
Er ved at lave dem nu, har tilsat chokolade det er et must hos os -- De tager længere tid end 7-8 minutter for mig at få faste nok til ikke at falde fra hinanden ved den mindste berøring. Men de smager ret godt så takker for opskriften!


Caroline  -  2014-07-27 12:20:50
Fantastiske småkager!


  -  2012-09-28 13:25:28
synes der er vild meget smør i den


Ellinor  -  2012-01-20 12:50:39
Jeg kommer lidt hakket nødder og hakket chokolade i det smager godt.


helle  -  2011-08-05 13:29:05
kan de fryses???


Anonym  -  2011-04-02 17:07:13
har ikke prøvet det. men håber det smager godt


Nadia  -  2010-09-30 14:02:11
Det er de bedste småkager i hele verden!!!


Torben  -  2008-12-07 11:47:56
Jeg har spist disse småkager hver sommer, gennem hele min barndom, når vi var på ferie hos min farmor. Jeg troede kun det var hende der lavede dem. endelig endelig endelig.... nu skal der bages og smovses og mindes.


  -  2008-04-26 16:11:07
vores nærmest smæltede sammen, til en stor boblende masse =S


lone  -  2007-01-20 18:33:56
de smager himmeriske


lou  -  0000-00-00 00:00:00
disse har jeg lavet MANGE gange. Og alle har været helt vilde med dem. Jeg lægger nu bare de to potioner margarine sammen og smelter. Det er hurtigere. Og prøv at tilføje lidt kanel. Det smager rigtigt godt sammen med guldkorn!