Kommentarer
Amalie - 2020-03-19 17:51:39 Jeg har laver dem i SFO sammen med lærerne
Karen - 2018-04-08 20:17:27 Har lavet disse mange gange.
Et par gode råd:
Brug teskeer når dejen skal på pladen.
Smør kan sagens erstattes med margarine.
Spar på opvasken og brug lidt olie i stedet for smeltet smør til at samle dejen.
Dejen kan nemt fryses. Tynde strimler pakket i bagepapir. Skær den frosne dej i skiver og bag dem.
Lad kagerne køle inden du flytter dem. De skal nok blive sprøde, de skal kun være i ovnen til kanterne er brune.
Man kan sagens tilføje nødder, krydderier eller chokolade.
Der bliver mange småkager ud af en portion.
DitteMai - 2014-12-28 15:09:40 Er ved at lave dem nu, har tilsat chokolade det er et must hos os -- De tager længere tid end 7-8 minutter for mig at få faste nok til ikke at falde fra hinanden ved den mindste berøring. Men de smager ret godt så takker for opskriften!
Caroline - 2014-07-27 12:20:50 Fantastiske småkager!
- 2012-09-28 13:25:28 synes der er vild meget smør i den
Ellinor - 2012-01-20 12:50:39 Jeg kommer lidt hakket nødder og hakket chokolade i det smager godt.
helle - 2011-08-05 13:29:05 kan de fryses???
Anonym - 2011-04-02 17:07:13 har ikke prøvet det. men håber det smager godt
Nadia - 2010-09-30 14:02:11 Det er de bedste småkager i hele verden!!!
Torben - 2008-12-07 11:47:56 Jeg har spist disse småkager hver sommer, gennem hele min barndom, når vi var på ferie hos min farmor. Jeg troede kun det var hende der lavede dem. endelig endelig endelig.... nu skal der bages og smovses og mindes.
- 2008-04-26 16:11:07 vores nærmest smæltede sammen, til en stor boblende masse =S
lone - 2007-01-20 18:33:56 de smager himmeriske
lou - 0000-00-00 00:00:00 disse har jeg lavet MANGE gange. Og alle har været helt vilde med dem. Jeg lægger nu bare de to potioner margarine sammen og smelter. Det er hurtigere. Og prøv at tilføje lidt kanel. Det smager rigtigt godt sammen med guldkorn!
|