Bland maizenamel med vandet. Rør soyasauce og sake/sherry i.
Stil til side.
Opvarm en wok over kraftig varme til den ryger, kom 2 spsk olie i, og steg kød et under omrøring, til det har skiftet farve, ca. 2½ min. Tilsæt løg, og steg yderligere i 45 sek. Tilsæt blegselleri og svampe, og steg i 45 sek. Tilsæt karry og steg i 20 sek.
Rør maizenamelblandingen i sammen med sukker. Kog til saucan er tyk.
Tag kødblandingen op med en hulske. Afkøl og stil til side.
Læg seks wontons på spækbræt el. køkkenbord og pensl dem med æg. Kom en stor skefuld kødbla nding på hver wonton. Fold halvdelen af wontonen ind over farsen, så der dannes en halvmåne. Pres kanten sammen med en gaffel.
Kom de fyldte wontons på en tallerken og gentag til kødmassen er brugt op.
Opvarm en wok over kraftig varme indtil den ryger. Kom olien på og frituresteg 1/3 af pakkerne ad gangen til de er gyldne, vend dem tit. Tag dem op med en si, læg dem på et stykke fedtsugende papi r og sæt dem i en 100° varm ovn. Gentag processen til alle er stegte.
Serveres straks.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.9
(26 stemmer)
Opskriften er vist 57098 gange, og udskrevet 449 gange.
Kommentarer
André - 2011-02-14 16:23:03 Din opskrift har intet med Dim Sum at gøre, du kunne ligeså godt kalde
det for lasagne!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider