hakket nyretælle eller 120 gr. grevefedt(uden fedtegrever)120 g. hakket nyretælle eller 120 gr. grevefedt(uden fedtegrever)
Friskkværnet peber Friskkværnet peber
salt salt
Opskrift:
Blend havregrynene let til en slags groft mel. Smelt tælle eller fedt i en meget varm gryde, skru ned for varmen og svits løgene gyldne. Rør havremelet i og steg massen under stadig omrøring i 6-7 min. Smag til med salt og peber.
Presses sammen og rulles til små boller, der spises i suppen.
Skirlie egner sig også fint som fyld i en rullesteg, men der smelter man blot fedtet og rører det sammen med løg og havregryn, stegningen udelades.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 11906 gange, og udskrevet 136 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider