Skirlie Dumplings

Skirlie Dumplings, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Oprindelsesland : Skotland

SkotlandIndsendt :     

Ingredienser:
3 dl.havregryn
3 dl.finthakkede løg
120 g.hakket nyretælle eller 120 gr. grevefedt(uden fedtegrever)
 Friskkværnet peber
 salt
 
 
Opskrift:
Blend havregrynene let til en slags groft mel. Smelt tælle eller fedt i en meget varm gryde, skru ned for varmen og svits løgene gyldne. Rør havremelet i og steg massen under stadig omrøring i 6-7 min. Smag til med salt og peber.

Presses sammen og rulles til små boller, der spises i suppen.

Skirlie egner sig også fint som fyld i en rullesteg, men der smelter man blot fedtet og rører det sammen med løg og havregryn, stegningen udelades.





karakterer:
Opskriften er vist 14342 gange,
og udskrevet 173 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu