Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nakkefilet i frugtsauce

Nakkefilet i frugtsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
750 g.nakkefilet
15 g.margarine
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
4 enebær
1 dl.vand
300 g.æbler, syrlige
150 g.blommer
 
1 dl.creme fraiche 18 %
1 tsk.maizena
1 spsk.portvin


Tilbehør:
kartofler og f.eks. broccoli eller bønner.
Opskrift:

Kødet brunes i en gryde i margarine og drysses med salt og peber. Enebærrene knuses og tilsættes sammen med vand, æblebåde og halverede blommer. Småsteger under låg ¾-1 time, afhængig af kødets tykkelse.

Kødet tages op, saucen piskes igennem eller pureres i blender. Creme fraiche og maizena røres sammen og piskes i saucen. Smages til med portvin, salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10969 gange,
og udskrevet 240 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu