Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Crepes Suzettes

Crepes Suzettes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :


Crepes Suzettes, billede 4 Crepes Suzettes, billede 1 Crepes Suzettes, billede 2 Crepes Suzettes, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 dl.hvedemel
2 spsk.sukker
 dryssalt
1 dl.mælk
2 dl.kaffefløde
2-3 æg
25 g.smeltet smør
1 spsk.cognac
1 citron revet skal heraf
 evt.smør til bagning
 
 Sovs:
4 stk.hugget sukker
30 g.smør
1 appelsin saften heraf
0.5 dl.Grand Marnier
0.5 dl.cognac
2 spsk.smuttede hakkede mandler
 


Opskrift:

Dejen røres sammen og hviler ca. ½ time, før den bages til små tynde pandekager, der foldes 2 gange.

Til sovsen gnides sukkerstykkeme mod skallen af appelsinen, til de er helt mørkegule og gennemtrukket af olien fra skallen. Sukkerstykkerne lægges i flamberingspanden, appelsinsaften presses og sies over sukkeret. Læg smørklatter ved og varm op til sovsen begynder at syde.

Nu vendes pandekagerne rundt i sovsen og lægges efterhånden ud til kanten. Når alle pandekager er vendt i sovsen, fordeles de jævnt på panden, overhældes med cognac og likør og flamberes. De smuttede, hakkede mandler drysses over.

Flamberingen skal helst foregå ved bordet, så pandekagerne kan serveres straks efter.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (22 stemmer)

Opskriften er vist 59403 gange,
og udskrevet 1573 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

morfarpaul  -  0000-00-00 00:00:00
normandiet