Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Krebinetter med linsepuré og spinat

Krebinetter med linsepuré og spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.svinesmåkød hakket en gang
2 æggeblommer
1 spsk.finthakket løg
75 g.smør
 Rasp
 Salt
 peber
 
 Puré:
150 g.flækkede linser
1 løg
500 g.renset spinat
50 g.smør
½ dl.piskefløde
 


Opskrift:

Bland kødet med æggeblommer, løg, lidt salt og rigeligt peber. Form det til 8 krebinetter, pensl dem med lidt smeltet smør og vend dem i rasp og steg dem et par minutter på hver side.

Linsepuré:
Kog linser og løg møre i letsaltet vand ca. 15 minutter. Damp spinaten i det vand der hænger ved til den falder sammen. Hæld den i sigte og pres alt vandet af. Purer linser, løg og spinat og rør smørret i og fløde.

Server til krebinetterne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 6908 gange,
og udskrevet 120 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu