Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Karrykål med hakket svinekød

Karrykål med hakket svinekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Karrykål med hakket svinekød, billede 4 Karrykål med hakket svinekød, billede 1 Karrykål med hakket svinekød, billede 2 Karrykål med hakket svinekød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
4 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Karry, mild
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Snit kålen fint. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Pil løget og hak det.

Svits kødet i smør og karry og tilsæt løg og kål. Tilsæt vand, salt og peber. Dæmp varmen og læg låg på og lad det smire i ca. 45-60 minutter til kålen er mør, der tilsættes vand efter behov, kålen må ikke koge helt tør.

Smag til og server.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (131 stemmer)

Opskriften er vist 310396 gange,
og udskrevet 7571 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu