Snit kålen fint. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Pil løget og hak det.
Svits kødet i smør og karry og tilsæt løg og kål. Tilsæt vand, salt og peber. Dæmp varmen og læg låg på og lad det smire i ca. 45-60 minutter til kålen er mør, der tilsættes vand efter behov, kålen må ikke koge helt tør.
Smag til og server.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(140 stemmer)
Opskriften er vist 329315 gange, og udskrevet 7916 gange.
Energi:
KJ total 7151 (1702 kcal)
KJ pr. Pers. 1787 (425 kcal)
Vægt ialt 2883 gram
Vægt pr. Pers. 720 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 248 KJ (59 kcal) Protein 4.2 gram Fedt 2.7 gram Kulhydrat 5.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Gitte - 2020-12-06 16:59:20 Hvornår skal gulerødderne i ?
- 2020-11-03 11:56:27 God vinter gryde ret.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider