Farshorn

Farshorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Farshorn, billede 4 Farshorn, billede 1 Farshorn, billede 2 Farshorn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.25 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
30 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
50 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
   
Opskrift:
Skyl og hak persille og purløg. Rør kødet med salt, peber, purløg, persille og æg. Tilsæt bouillon, rør farsen godt og saml den med rasp. Lad farsen hvile 10 min. i køleskab.

Hak mandler groft og vend dem i farsen. Form farsen som et horn og læg det i et smurt ovenfast fad. Bages på nederset rille i alm. ovn i ca 45 min.

Server evt. med ris, tomatsovs og grønne ærter.





karakterer:
Opskriften er vist 60438 gange,
og udskrevet 872 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5967 (1420 kcal)
KJ pr. Pers. 1491 (355 kcal)
Vægt ialt 1054 gram
Vægt pr. Pers. 263 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 565 KJ (134 kcal)
Protein 12.2 gram
Fedt 7.8 gram
Kulhydrat 4.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-07-30 18:03:43
smager super godt kan anbefales jeg bagte den 45min ved 200 grader

  -   2012-08-07 17:47:51
Smager super godt, brug evt tomatsovs med grøn pikant ost. Kan findes her på siden

  -   2010-08-24 18:39:02
Evt. tempertur som den skal bages på???

  -   2010-04-06 12:40:54
hvordån laver tomatsovs?

  -   2010-04-05 09:38:43
Man serverer ris, tomatsovs og grønne ærter :-)

  -   2005-01-01 01:01:01
hvad serverer man lige til denne ret??