Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Farshorn

Farshorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Farshorn, billede 4 Farshorn, billede 1 Farshorn, billede 2 Farshorn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.25 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Svinebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
30 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
50 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
   


Opskrift:

Skyl og hak persille og purløg. Rør kødet med salt, peber, purløg, persille og æg. Tilsæt bouillon, rør farsen godt og saml den med rasp. Lad farsen hvile 10 min. i køleskab.

Hak mandler groft og vend dem i farsen. Form farsen som et horn og læg det i et smurt ovenfast fad. Bages på nederset rille i alm. ovn i ca 45 min.

Server evt. med ris, tomatsovs og grønne ærter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)

Opskriften er vist 52864 gange,
og udskrevet 746 gange.


Energi:
KJ total 5967 (1420 kcal)
KJ pr. Pers. 1491 (355 kcal)
Vægt ialt 1054 gram
Vægt pr. Pers. 263 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 565 KJ (134 kcal)
Protein 12.2 gram
Fedt 7.8 gram
Kulhydrat 4.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

las1967  -  2014-07-30 18:03:43
smager super godt kan anbefales jeg bagte den 45min ved 200 grader


Lene  -  2012-08-07 17:47:51
Smager super godt, brug evt tomatsovs med grøn pikant ost. Kan findes her på siden


Dyrehold  -  2010-08-24 18:39:02
Evt. tempertur som den skal bages på???


  -  2010-04-06 12:40:54
hvordån laver tomatsovs?


  -  2010-04-05 09:38:43
Man serverer ris, tomatsovs og grønne ærter :-)


  -  0000-00-00 00:00:00
hvad serverer man lige til denne ret??