Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Farserede gulerødder

Farserede gulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.hakket svinekød 10-12%
1 æg
3 spsk.mel
1 revet løg
 salt
 peber
 mælk
500 g.gulerødder
20 g.margarine
1 dl.vand
 salt
 timian
 oregano
 


Opskrift:

Rør kødet sejt med lidt salt. Tilsæt æg, mel, revet løg, peber og mælk til farsen har en fast konsistens (lidt tyndere end til frikadeller).

Lad farsen stå køligt mens følgende laves:
Gulerødderne skrælles og skæres i skiver. Dampes i gryde med vand og marg. samt salt, timian og oregano efter smag. Smør en rugbrødsform med lidt smør/marg. og kom halvdelen af farsen i. Smør farsen lidt op af siderne på formen. Læg de dampede gulerødder oven på farsen. Den resterende fars ligges nu ovenpå igen som låg. Sættes i en 175 grader varm ovn og steger/bager i ca. 1 time.

Serveres f.eks. med nye danske kartofler med persille-smør-sovs.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (13 stemmer)

Opskriften er vist 21956 gange,
og udskrevet 835 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lene  -  2018-09-05 01:28:50
Det smagte mest af kogt kød 👎