Farserede gulerødder

Farserede gulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.hakket svinekød 10-12%
1 æg
3 spsk.mel
1 revet løg
 salt
 peber
 mælk
500 g.gulerødder
20 g.margarine
1 dl.vand
 salt
 timian
 oregano
 
Opskrift:
Rør kødet sejt med lidt salt. Tilsæt æg, mel, revet løg, peber og mælk til farsen har en fast konsistens (lidt tyndere end til frikadeller).

Lad farsen stå køligt mens følgende laves:
Gulerødderne skrælles og skæres i skiver. Dampes i gryde med vand og marg. samt salt, timian og oregano efter smag. Smør en rugbrødsform med lidt smør/marg. og kom halvdelen af farsen i. Smør farsen lidt op af siderne på formen. Læg de dampede gulerødder oven på farsen. Den resterende fars ligges nu ovenpå igen som låg. Sættes i en 175 grader varm ovn og steger/bager i ca. 1 time.

Serveres f.eks. med nye danske kartofler med persille-smør-sovs.





karakterer:
Opskriften er vist 26775 gange,
og udskrevet 900 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-09-05 01:28:50
Det smagte mest af kogt kød 👎