Hvidkåls- og farsbudding med tomatsovs
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Et ovnfast fad smøres med 20 g smør/margarine. Hvidkålen tøes op og tomaterne skæres i skiver. Rør fars af 50 g mel, løg, 2 dl mælk, æggehvide, salt og peber. Halvdelen af den optøede hvidkål lægges i det smurte fad, derover lægges tomatskiver og ovenpå lægges halvdelen af farsen. Resten af hvidkålen fordeles, derefter tomatskiver og til sidst resten af farsen.
Bages i ovnen ca. ½ time ved 210º. Pynt med tomatskiver og drys med persille og de kogte æg. Tilbered sovs af 20 g margarine, 25 g mel, tomatpurè, ca. ½ dl mælk, tilsæt til sidst æggeblommen og lidt salt.
Serveringsforslag: Hvidkåls- og farsbudding, tomatsovs, årstidens grøntsager og kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 13982 gange,
og udskrevet 410 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer dennis - 2008-06-18 10:27:21 brun hvidkålen på en pande inden så smager det bedre hmm velbekommen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne