Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvidkåls- og farsbudding med tomatsovs

Hvidkåls- og farsbudding med tomatsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
500 g.kogt hakket hvidkål
400 g.hakket svinekød
75 g.mel
1 hakket løg
 dl.mælk
1 æggeblomme
1 æggehvide
2 hakkede hårdkogte æg
1 tsk.salt
½ tsk.peber
40 g.smør/margarine
6 tomater
2 spsk.hakket persille
2 spsk.tomatpurè
 


Opskrift:

Et ovnfast fad smøres med 20 g smør/margarine. Hvidkålen tøes op og tomaterne skæres i skiver. Rør fars af 50 g mel, løg, 2 dl mælk, æggehvide, salt og peber. Halvdelen af den optøede hvidkål lægges i det smurte fad, derover lægges tomatskiver og ovenpå lægges halvdelen af farsen. Resten af hvidkålen fordeles, derefter tomatskiver og til sidst resten af farsen. Bages i ovnen ca. ½ time ved 210º. Pynt med tomatskiver og drys med persille og de kogte æg. Tilbered sovs af 20 g margarine, 25 g mel, tomatpurè, ca. ½ dl mælk, tilsæt til sidst æggeblommen og lidt salt.

Serveringsforslag:
Hvidkåls- og farsbudding, tomatsovs, årstidens grøntsager og kogte kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11410 gange,
og udskrevet 330 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

dennis  -  2008-06-18 10:27:21
brun hvidkålen på en pande inden så smager det bedre hmm velbekommen