Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Paté med forskelligt fyld

Paté med forskelligt fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
750 g.hakket svinekød
75 g.bacon
1-2 løg
2 fedhvidløg
50 g.pistacie- eller hasselnødder
1/2 dl.rasp
1 æg
 dl.fløde
 evt. 3 spsk cognac eller whisky
½ spsk.salt
1 tsk.tørret rosmarin
½ tsk.peber
 
 Tilbehør:
 brød
 salat
 


Opskrift:

Skær bacon i strimler på tværs og rist dem på en tør pande. Hak løg og hvidløg og svits det et par minutter sammen med bacon. Hak nødderne.

Bland alle ingredienserne til patéen. Rør farsen godt sammen og kom den i en form, der rummer ca. 11/2 liter.

Sæt den i ovnen 1 1/4-1 1/2 time ved 160 grader. Brug en kødnål til at sikre at kødet er gennemstegt. Kødsaften skal være klar.

Afkøl patéen og sæt den i køleskabet; den må gerne trække et par dage.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 17338 gange,
og udskrevet 964 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu